dirigent

Paul Dinneweth

Paul Dinneweth studeert orgel, piano, zang, muziekgeschiedenis, fuga, koor- en orkestdirectie en improvisatie aan het Lemmensinstituut te Leuven en de conservatoria van Utrecht en Den Haag.

repetitor
peter maus

Peter Maus (1983) volgt als kind pianoles en is in de periode 1991-2005 lid van het Antwerps Kathedraalkoor. Hij studeert aanvankelijk klassieke zang aan het Lemmensinstituut in Leuven (LUCA school of Arts campus Lemmens), maar schakelt na enkele jaren over naar de orgelafdeling.

STEMCOACH
KRISTIEN VERCAMMEN

Kristien Vercammen studeerde zang aan het Koninklijk Vlaams Conservatorium te Antwerpen bij Lucienne Van Deyck en Susan Roper. Voor haar solo-opdrachten wordt ze gecoacht door Bart de Kegel.

• YouTube - Black Circle

KONINKLIJKE CHORALE CÆCILIA vzw  •  Ondernemingsnummer: 408 686 536  •  RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen  •  Maatschappelijke zetel: Standonklaan 104, 2610 Wilrijk

archief

inlog koorleden